MTS Euro Products BV https://www.mts.nl/ Tue, 14 Mar 2017 13:21:24 +0000 nl-NL hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.9.2 Tips voor een hygiënische werkplek https://www.mts.nl/tips-voor-een-hygienische-werkplek/ https://www.mts.nl/tips-voor-een-hygienische-werkplek/#comments Tue, 14 Mar 2017 13:17:58 +0000 https://www.mts.nl/?p=3497 Wist u dat uw toetsenbord meer bacteriën bevat dan een toiletbril? Met deze tips kunt u uw werkplek goed schoonmaken en houden. Lees meer »

The post Tips voor een hygiënische werkplek appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
Wanneer u werkt op kantoor verblijft u waarschijnlijk heel wat uren achter uw bureau. De meeste bacteriën bevinden zich op de telefoons, bureaus, computermuizen en toetsenborden. Deze bacteriën worden verspreid door niezen, hoesten, krabben en eten achter het bureau. Wist u dat uw toetsenbord meer bacteriën bevat dan een toiletbril? Met deze tips kunt u uw werkplek goed schoonmaken en houden.

Reinigen van de werkplekken

Het is belangrijk dat de werkplekken regelmatig met een schone doek worden gereinigd. Monitoren met een platte vormgeving zijn makkelijker schoon te maken en te houden. Het computerscherm kunt u het beste schoonmaken met een vochtige nonwovendoek. Gebruik nooit alcohol, schuurmiddel of glasreiniger.

Toetsenbord

Het toetsenbord moet eerst worden ontdaan van vieze resten. Keer het toetsenbord ondersteboven en schud het voorzichtig uit op een ondergrond die daarna ook goed wordt schoongemaakt. Reinig de toetsten voorzichtig met de M-wipe nonwovendoek. Deze doek heeft een lichte structuur en neemt gemakkelijk vervuiling weg.

Computermuis en telefoon

Ook de buitenkant van de muis en telefoon wordt schoongemaakt met een vochtige reinigingsdoek. U gaat op den duur uw vingerafdrukken op de muis zien. Dit heeft te maken met het feit dat uw handen niet volledig schoon zijn. U transpireert bijvoorbeeld terwijl u werkt. Het is goed om de muis regelmatig schoon te maken met een stofvrije vochtige doek.

Handen wassen en desinfecteren

Daarnaast is het belangrijk om uw handen regelmatig en goed te wassen met een hygiënische handzeep. Droog uw handen af met een papieren handdoekje. De bacteriën blijven plakken op een papieren handdoekje en dit gooit u weg in een afvalbak. Door de handen te drogen met een warme luchtdroger of air jet worden de bacteriën juist verspreid en niet opgenomen. Daarnaast is het verstandig om uw handen te reinigen met een desinfecterende handgel na het niezen, hoesten of eten. U smeert uw handen in met deze handgel. Wassen met water of afdrogen is niet nodig. De desinfecterende handgel is beschikbaar in handige pompflesjes die u op uw bureau kunt plaatsen.

Meer informatie

Door uw werkplek goed schoon te houden en uw handen regelmatig te wassen met zeep vermindert u het aantal bacteriën op uw werkplek. Wilt u weten welke producten u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers. Zij adviseren u graag.

 

The post Tips voor een hygiënische werkplek appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
https://www.mts.nl/tips-voor-een-hygienische-werkplek/feed/ 0
Product van de maand – Industriepapier in handige dispenserdoos https://www.mts.nl/product-van-de-maand-industriepapier-in-handige-dispenserdoos/ https://www.mts.nl/product-van-de-maand-industriepapier-in-handige-dispenserdoos/#comments Mon, 06 Mar 2017 13:39:11 +0000 https://www.mts.nl/?p=3481 Deze maand staat het industriepapier, verpakt in een handige dispenserdoos, centraal. Dit industriepapier heeft 2 lagen en is gemaakt van 100% cellulose. Het papier is in veel verschillende branches te gebruiken. Lees meer »

The post Product van de maand – Industriepapier in handige dispenserdoos appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
In een werkomgeving waar olie, smeer of vet voorkomt is industriepapier niet meer weg te denken. MTS Euro Products heeft diverse papierproducten in het assortiment om deze vervuilingen te reinigen.

Deze maand staat het industriepapier, verpakt in een handige dispenserdoos, centraal. Dit industriepapier heeft 2 lagen, is gemaakt van 100% cellulose en heeft de kleur blauw volgens de norm HACCP. Het papier is in veel verschillende branches te gebruiken. Productkenmerken en voordelen:

 • Sterk absorberend
 • Veel volume in de hand
 • Uitstekend voor ontvettings- en reinigingswerkzaamheden
 • Afmeting per vel 42 x 33 cm

Nieuwe verpakking

Het industriepapier is verpakt in een handige dispenserdoos en bevat 240 vellen (artikelnummer 143600). Het papier kan per stuk uit de dispenserdoos worden gehaald. De doos is gemakkelijk te vervoeren en neemt weinig ruimte in beslag.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met MTS Euro Products B.V. via:

T. 010 599 15 99
E. sales@mts.nl
www.europroducts.nl

 

 

The post Product van de maand – Industriepapier in handige dispenserdoos appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
https://www.mts.nl/product-van-de-maand-industriepapier-in-handige-dispenserdoos/feed/ 0
Hygiëne in de keuken: hierop moet u letten! https://www.mts.nl/hygiene-in-de-keuken-hierop-moet-u-letten/ https://www.mts.nl/hygiene-in-de-keuken-hierop-moet-u-letten/#comments Wed, 22 Feb 2017 13:00:30 +0000 https://www.mts.nl/?p=3457 Hygiëne in de keuken is belangrijk. MTS Euro Products geeft u tips over hoe u de hygiëne in de keuken kunt behouden en verbeteren. Lees meer »

The post Hygiëne in de keuken: hierop moet u letten! appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
Als horeca-ondernemer bent u verplicht om u te houden aan de hoge eisen die worden gesteld op het gebied van hygiëne. Het is vaak druk in een professionele keuken, waardoor het prettig is wanneer u gebruik kunt maken van producten die het hygiënisch schoon maken en houden van de keuken vereenvoudigen. De volgende producten helpen u hierbij.

Gebruik een handdesinfectant

Het is belangrijk om eten te bereiden met schone handen. In de praktijk blijkt het lastig om de handen voortdurend schoon te houden. Naast het wassen van de handen met water en hygiënische zeep is het gebruik van een sneldrogende en vloeibare handdesinfectant onmisbaar in de keuken. De handdesinfectanten van MTS Euro Products zijn bacterie- en virusdodend, zacht voor de handen en hebben een langdurige werking. Het gebruik van water is niet nodig en de handdesinfectanten voldoen aan diverse EN-normeringen.

Droog uw handen met papier

Het gebruik van handdoeken van textiel is niet hygiënisch en zeker niet in een keuken. De bacteriën blijven aanwezig in handdoeken van textiel waardoor de kans op kruisbesmetting toeneemt. Onderzoek wijst uit dat handen drogen met papieren handdoeken de meest hygiënische methode is. Door de handen te drogen met een papieren handdoek blijven de bacteriën aan de vezels van het papier plakken en het papier gooit u in de afvalbak. Een papieren handdoek zorgt voor 76% minder bacteriën op de handen.

Poetspapier op rol

Papier op rol is bijzonder praktisch in de meest uiteenlopende situaties in de professionele keuken. Goed papier absorbeert vloeistoffen. Vervolgens kunt u schoon papier gebruiken om het oppervlak weer volledig te drogen. U gooit de gebruikte vellen direct weg waardoor kruisbesmetting wordt voorkomen.

Nonwovendoeken

Naast poetspapier worden er ook veel nonwovendoeken gebruikt in de keuken. Een voorbeeld is de F-wipe nonwovendoek. De gaatjesstructuur zorgt voort het opnemen van dikke vloeistoffen en vetten. Deze doek is ook beschikbaar in de kleur blauw een heeft een Food Contact Certificate. De nonwovendoeken zijn disposable en daardoor zeer hygiënisch. U heeft geen vaatdoeken meer nodig die de hygiëne in de keuken niet ten goede komen.

Praktisch ontworpen vuilniszakken

Vuilniszakken zijn er in diverse varianten. In de professionele keuken is het raadzaam om gebruik te maken van vuilniszakken die u kunt dichten. Er zijn vuilniszakken met een handige trekband, waarbij u niet in aanraking komt met de vuile binnenzijde van de zak.

Meer informatie en bestellen

Bij MTS Euro Products B.V. kunt u alle praktische producten voor het hygiënisch schoonhouden van uw professionele keuken bestellen. Wij zijn uw betrouwbare totaalleverancier. Wilt u meer informatie of heeft u interesse in advisering op maat? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

The post Hygiëne in de keuken: hierop moet u letten! appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
https://www.mts.nl/hygiene-in-de-keuken-hierop-moet-u-letten/feed/ 0
MVO en duurzaamheid bij MTS Euro Products https://www.mts.nl/mvo-en-duurzaamheid-bij-mts-euro-products/ https://www.mts.nl/mvo-en-duurzaamheid-bij-mts-euro-products/#comments Wed, 15 Feb 2017 09:25:06 +0000 https://www.mts.nl/?p=3447 MTS Euro Products heeft een MVO-verslag gemaakt met onze ontwikkelingen en activiteiten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 'The clear and green solution’ is waar wij voor staan en waar u als klant op kunt rekenen! Lees meer »

The post MVO en duurzaamheid bij MTS Euro Products appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn diepgeworteld in de bedrijfsvoering van MTS Euro Products. ‘The clear and green solution’ is waar wij voor staan en waar u als klant op kunt rekenen. Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap begint bij onszelf, maar daar eindigt het allerminst. Daarom betrekken wij waar mogelijk onze partners in de optimalisatie van ons MVO-beleid.

MTS Euro Products heeft een MVO-verslag gemaakt met onze ontwikkelingen en activiteiten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Heeft u suggesties voor verdere verbeteringen van ons beleid, of wilt u samenwerken om ons en uw MVO-beleid nog beter in te vullen dan horen wij dat graag!

U kunt het MVO-verslag hier downloaden. Wij wensen u veel leesplezier!

The post MVO en duurzaamheid bij MTS Euro Products appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
https://www.mts.nl/mvo-en-duurzaamheid-bij-mts-euro-products/feed/ 0
Spill kits – onmisbaar bij calamiteiten https://www.mts.nl/spill-kits-onmisbaar-bij-calamiteiten/ https://www.mts.nl/spill-kits-onmisbaar-bij-calamiteiten/#comments Wed, 08 Feb 2017 11:07:25 +0000 https://www.mts.nl/?p=3435 Een spill kit bevat artikelen die u nodig hebt bij noodgevallen met lekkages van olie of andere vloeistoffen. Een spill kit is onmisbaar op plaatsen waar het risico het grootst is. Welke spill kit heeft uw onderneming nodig? Lees meer »

The post Spill kits – onmisbaar bij calamiteiten appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
Een spill kit is een box die gevuld is met een assortiment van absorptiematerialen die direct kunnen worden ingezet bij calamiteiten. Hierbij valt te denken aan noodgevallen met lekkages van olie, chemicaliën of onbekende vloeistoffen. Met een spill kit beperkt u schade aan werkomgeving en milieu. Het bespaart u tijd en onnodige kosten in geval van nood.

Het strategisch plaatsen van een spill kit

Een spill kit dient op een strategische plaats te worden geplaatst. In geval van calamiteiten moet deze gemakkelijk te bereiken zijn, zodat er op korte termijn actie ondernomen kan worden. Door de spill kit te plaatsen op die plek waar het risico het grootst is, bent u in staat om de reactiesnelheid aanzienlijk te verhogen. Zijn er meerdere plekken waarop een verhoogd risico op calamiteiten bestaat? Dan kunt u uiteraard ook meerdere spill kits plaatsen.

Wat zit er in een spill kit?

In de box vindt u de meest uiteenlopende producten die praktisch kunnen zijn in een noodsituatie. De precieze inhoud is afhankelijk van het soort spill kit. Deze zijn namelijk beschikbaar in meerdere varianten geschikt voor water of oliën. Er zijn spill kits met benodigdheden voor opname van olie en aanverwante vloeistoffen die geen water opnemen, maar er zijn ook uitvoeringen die juist zijn bedoeld voor de absorptie van water. MTS Euro Products heeft drie soorten spill kits in het assortiment:

 1. Universal: inhoud 25 liter, bestaande uit doeken, socks en een afvalzak.
 2. Wegwerptas truckpack oil only: inhoud 49 liter, bestaande uit doeken, kussen, handschoenen en afvalzakken.
 3. Oil spil control box: inhoud 650 liter bestaande uit oilbooms, sweep, kussens, truckpack, verschillende doeken, handschoenen en afvalzakken.

Advies op maat

Wilt u weten welke spill kit het beste bij uw organisatie past. De specialisten van MTS Euro Products B.V. staan voor u klaar om u van gericht advies en relevante informatie te voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op.

The post Spill kits – onmisbaar bij calamiteiten appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
https://www.mts.nl/spill-kits-onmisbaar-bij-calamiteiten/feed/ 0
Product van de maand – Euro Wet Wipe handcleaner https://www.mts.nl/product-van-de-maand-euro-wet-wipe-handcleaner/ https://www.mts.nl/product-van-de-maand-euro-wet-wipe-handcleaner/#comments Wed, 01 Feb 2017 16:08:52 +0000 https://www.mts.nl/?p=3427 De Euro Wet Wipe handcleaner verwijdert naast zware tot zeer zware vervuilingen ook olie, vet, smeer, verf, lijm en vele andere vervuilingen. Hierdoor is deze handcleaner breed inzetbaar en geschikt voor gebruik binnen diverse branches. Lees meer »

The post Product van de maand – Euro Wet Wipe handcleaner appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
Heeft u te maken met het verwijderen van smeer, olie, vet, lijm of verf? Dan is de Euro Wet Wipe handcleaner een uitkomst voor u. De Euro Wet Wipe handcleaner verwijdert naast zware tot zeer zware vervuilingen ook olie, vet, smeer, verf, lijm en vele andere vervuilingen. Hierdoor is deze handcleaner breed inzetbaar en geschikt voor gebruik binnen diverse branches.

Kenmerken van de Euro Wet Wipe handcleaner zijn:

 • Verwijdert zware tot zeer zware (industriële) vervuilingen
 • Uitermate zacht voor de handen
 • Ook geschikt om gereedschap te reinigen
 • Schoonmaken zonder handzeep en papier

Verpakking
De Wet Wipe handcleaner doeken zijn verpakt in een handige draagbare emmer en bevat 150 doeken (artikelnummer 470150). De emmer is gemakkelijk in gebruik: multifunctioneel inzetbaar en op iedere werkplek te gebruiken. De emmer is makkelijk hersluitbaar en daardoor is uitdroging van de doeken uitgesloten.

Nieuwsgierig geworden?
Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met MTS Euro Products B.V. via:

T. 010 599 15 99
E. sales@mts.nl
www.europroducts.nl

The post Product van de maand – Euro Wet Wipe handcleaner appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
https://www.mts.nl/product-van-de-maand-euro-wet-wipe-handcleaner/feed/ 0
5 Toilettrends voor 2017 https://www.mts.nl/5-toilettrends-voor-2017/ https://www.mts.nl/5-toilettrends-voor-2017/#comments Wed, 18 Jan 2017 10:15:40 +0000 https://www.mts.nl/?p=3409 MTS Euro Products heeft de 5 toilettrends voor 2017 voor u op een rij gezet. Deze trends helpen u om uw toiletruimten zo duurzaam, effectief, bewust en aangenaam mogelijk in te richten. Lees meer »

The post 5 Toilettrends voor 2017 appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
Openbare toiletruimten verdienen de aandacht, ook in 2017. Op de eerste plaats wilt u het beste bieden aan iedereen die gebruik maakt van uw sanitaire ruimten, maar u wilt zelf ook verantwoord en bewust bezig zijn. De volgende 5 toilettrends voor 2017 helpen u om uw toiletruimten zo hygiënisch, duurzaam, effectief en aangenaam mogelijk in te richten.

1. Het gebruik van duurzame producten
Duurzame producten worden steeds belangrijker, zowel in de zakelijke wereld als onder particulieren. In de toiletruimte kunt u hier goed op inspelen door te kiezen voor meer duurzame producten. Een voorbeeld is onze LumeCel luchtverfrisser. De LumeCel luchtverfrisser is een innovatieve oplossing op basis van groene energie, die licht transformeert tot energie. Batterijen zijn niet meer nodig.

2. Meer blowers in plaats van papier
Het komende jaar worden meer sanitaire ruimten voorzien van handblowers in plaats van een papieren handdoekensysteem. Dit is een trend die weinig positiefs meebrengt. Onderzoek heeft uitgewezen dat blowers niet hygiënisch zijn en bacteriën verspreiden in plaats van opnemen. Het duurt lang voordat je handen droog zijn en vergeet ook niet het lawaai dat deze blowers maken. Papieren handdoekjes zorgen voor een snelle, maar vooral hygiënische droging van de handen.

3. Minder afval in de toiletruimten
De aanwezigheid van afval in toiletruimten is niet te vermijden. Wel kan de focus worden gelegd op het verminderen van dit afval. Er wordt vaak gebruik gemaakt van kwalitatief matige handdoekjes. Er zijn handdoekjes die al scheuren wanneer deze worden vastgepakt met natte handen. Hierdoor pakt men snel meerdere handdoekjes. Zonde, want met goede handdoekjes is een enkel velletje echt voldoende.

4. Meer Europees Ecolabel producten
Het Europees Ecolabel is het Europees milieukeurmerk voor non-food producten en diensten, die minder milieubelastend zijn dan vergelijkbare producten. Het keurmerk is er, om zowel productie als consumptie te verduurzamen. Er verschijnen meer producten met een Europees Ecolabel op de markt, ook voor in de toiletruimten. MTS Euro Products heeft diverse producten in het assortiment met een Europees Ecolabel zoals zepen en handdoek- en toiletpapier.

5. Meer aandacht voor environment
Steeds meer publieke toiletruimten zijn voorzien van zogenaamde ‘groene reclamebordjes’. Deze worden geplaatst op onder meer toiletdeuren en bij wasbakken om aan te geven welke maatregelen er zijn genomen om de toiletruimte milieuvriendelijker te maken.

Advies en informatie
MTS Euro Products houdt uiteraard ook rekening met milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Wilt u zich door ons laten adviseren voor een ‘groenere’ toiletruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

The post 5 Toilettrends voor 2017 appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
https://www.mts.nl/5-toilettrends-voor-2017/feed/ 0
Kwartaalpakker – Purell, Poetslappen, Handdoekrollen Mini Matic XL https://www.mts.nl/kwartaalpakker-purell-poetslappen-handdoekrollen-mini-matic-xl/ https://www.mts.nl/kwartaalpakker-purell-poetslappen-handdoekrollen-mini-matic-xl/#comments Mon, 09 Jan 2017 15:34:33 +0000 https://www.mts.nl/?p=3393 Kwartaalpakker Winter 2017: Purell desinfecterende handgel, witte- en bonte tricot poetslappen, handdoekrollen Mini Matic XL. Lees meer »

The post Kwartaalpakker – Purell, Poetslappen, Handdoekrollen Mini Matic XL appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
De kwartaalpakker Winter 2017 bestaat uit drie producten:

 • Purell Advanced desinfecterende handgel
 • Witte of bonte tricot poetslappen
 • Handdoekrollen Mini Matic XL

Purell Advanced desinfecterende handgel

 • Bacterie- en virusdodend
 • Zacht voor de handen (klinisch bewezen)
 • Geur- en kleurloos
 • Kan overal en op ieder moment worden gebruikt
 • Zonder gebruik van water, afdrogen van de handen is niet nodig
 • Diverse EN-normeringen waaronder chirurgische ontsmetting E12791

Actie: Bij afname van 1 doos flacons, ontvangt u 1 dispenser gratis!

Dispensers
Gojo Purell LTX (no-touch)
700 ml x 3 flacons
artikelnummer P1303-03
dispenser P1320-04 (wit) of P1328-04 (zwart)

Gojo Purell ADX
700 ml x 4 flacons
artikelnummer P8703-04
dispenser P8720-06 (wit) of P8728-06 (zwart)

Witte of bonte tricot poetslappen

Bonte tricot (artikelnummer P33105) of witte tricot (artikelnummer P35505) poetslappen van 5 kg in een handig draagtas.

Kenmerken bonte tricot poetslap:

 • Recycled textiel
 • Hoge treksterkte
 • Hoog absorptievermogen

Toepassing:

 • Ontvetten
 • Poetsen
 • Absorberen

Kenmerken witte tricot poetslappen:

 • Kleurecht
 • Recycled textiel
 • Pluisarm
 • Hoog absorptievermogen

Toepassing:

 • Ontvetten
 • Poetsen
 • Fijnmechanisch werk
 • Absorberen

Actie: Bij afname van 9 pakken  wit of bonte tricot, ontvangt u 1 pak van dezelfde kwaliteit gratis!

Handdoekrollen Mini Matic XL
De beste aanpak om uw handen op een hygienische manier te drogen.

Productkenmerken en voordelen

 • 2-laags
 • Puur cellulose = 100% hygienisch
 • Veel volume door extra meters
 • 165 meter x 18,3 cm breed
 • Beschikt over het Europees Ecolabel
 • Verkrijgbaar in twee kleuren:
  - Mini Matic Wit XL, artikelnummer 120065
  - Mini Matic Blauw XL, artikelnummer 120665. Dit artikel beschikt over een Food Contact Certificate.

Actie: Bij afname van 5 pakken ontvangt u 1 dispenser gratis!

 

Bestelling plaatsen
Wilt u de actie niet missen en een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met MTS Euro Products B.V.:

T. 010 599 15 99
E. sales@mts.nl
www.europroducts.nl

 

De actie is geldig t/m 31 maart 2017, zolang de voorraad strekt. Prijs-, druk- en typefouten onder voorbehoud. De actie is niet inwisselbaar voor andere kortingen of geschenken. De actie per product dient in één order afgenomen te worden.

The post Kwartaalpakker – Purell, Poetslappen, Handdoekrollen Mini Matic XL appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
https://www.mts.nl/kwartaalpakker-purell-poetslappen-handdoekrollen-mini-matic-xl/feed/ 0
M-wipe nonwovendoek, breed inzetbaar voor elk karwei https://www.mts.nl/m-wipe-nonwovendoek-breed-inzetbaar-voor-elk-karwei/ https://www.mts.nl/m-wipe-nonwovendoek-breed-inzetbaar-voor-elk-karwei/#comments Mon, 02 Jan 2017 10:52:05 +0000 https://www.mts.nl/?p=3369 De M-wipe nonwovendoek heeft een open structuur en veegt vervuiling in één veeg schoon. De doek is breed inzetbaar voor ieder karwei.

The post M-wipe nonwovendoek, breed inzetbaar voor elk karwei appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
Het product van de maand januari is de M-wipe nonwovendoek. Deze poetsdoek is nieuw in het assortiment van MTS Euro Products. De doek heeft een open structuur en veegt vervuiling in één veeg schoon. Dit bespaart tijd en geld! De doek is breed inzetbaar voor elk karwei en geschikt voor diverse branches.

Kenmerken van de M-wipe nonwovendoek zijn:

 • Zacht
 • Soepel en elastisch
 • Goed absorberend, ook vet en olie
 • Groot vuil opnemend vermogen
 • Meerdere malen te gebruiken

Verschillende kleuren en verpakkingen
De M-wipe nonwovendoek is in de kleuren grijs en blauw verkrijgbaar. De grijze doek is uitermate geschikt voor de werkplaats. De blauwe doek heeft een Food Contact Certificate en is hierdoor de perfecte doek om te gebruiken bij reinigingswerkzaamheden die food gerelateerd zijn.

De M-wipe nonwovendoek is te bestellen in een handige Euro dispenser box of pak of op rol in een dispenser box.

Nieuwsgierig geworden?
Wilt u meer informatie of een gratis sample pack ontvangen? Neem dan contact op met MTS Euro Products B.V. via:

T. 010 599 15 99
E. sales@mts.nl
www.europroducts.nl

The post M-wipe nonwovendoek, breed inzetbaar voor elk karwei appeared first on MTS Euro Products BV.

]]>
https://www.mts.nl/m-wipe-nonwovendoek-breed-inzetbaar-voor-elk-karwei/feed/ 0