Neem contact op

We staan u graag te woord

Night at the Park 2017

Wie was uw idool in de 80’s en 90’s? Van welke band hingen er posters boven uw bed? De 80’s en 90’s waren één groot hoogtepunt van wave rock en popmuziek.

We hebben goed nieuws voor u: ook dit jaar is MTS Euro Products trotse partner van Night at the Park! Dit betekent dat u GRATIS toegangskaarten kunt aanvragen. Kunt u ook niet wachten?

  • Night at the Park
  • Zaterdag 24 juni 2017
  • 15.00 – 23.30 uur
  • Zuiderpark Den Haag

Line-up

Night at the Park wordt dit jaar nog grootser dan voorgaande jaren. U kunt genieten van muziek en entertainment van het allerhoogste niveau op maar liefst 3 poppodia:

  1. Op het hoofdpodium ziet u Paul Young, Level 42, UB40, Diesel en Garland Jeffreys & band.
  2. U geniet op de Tribute stage van muziek van bands die niet meer optreden en zwijmelt bij de muziek van legendes die niet meer onder ons zijn.
  3. De Corona’s zijn ook dit jaar weer aanwezig en entertainen u vanaf hun ‘Special request stage’.

Mis het niet!

U wilt dit toch niet missen?! Vraag dan nu uw kaarten aan via:

www.europroducts-natp.nl.

Wij verwelkomen u en uw gasten bij de VIP-ingang van MTS Euro Products waar u muntjes voor de eerste consumpties ontvangt. Daarna kunt u op eigen gelegenheid genieten van dit prachtige festival. We zien u graag bij de gezellige Euro Products bar op het festivalterrein. Het meeting point voor al onze relaties, waar we onder het genot van een drankje kunnen bijpraten.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bekijk dan de website www.nightatthepark.nl of stuur een email naar natp@mts.nl.

Night at the Park: Relive it all!