Neem contact op

We staan u graag te woord

Algemeen

THE CLEAR AND CLEAN SOLUTION

MTS Euro Products in Maassluis is leverancier en importeur van benodigdheden die een bijdrage leveren aan de verbetering van de hygiëne in uw bedrijf of organisatie. Sinds de oprichting in 1991 zijn we uitgegroeid tot een internationale marktspeler. Wij werken volgens het ‘one-stop-shop’ concept: één adres voor al uw clear and clean solutions.
Ons assortiment bestaat onder andere uit producten op het gebied van toilethygiëne, papierrollen, poetslappen, vliespoetslappen, nonwovens, absorptiematerialen, huidverzorgingsproducten, afvalzakken, dispensers en servetten.

MTS Euro Products werd opgericht door Gerrit Malipaard, momenteel nog steeds actief als algemeen directeur. Hij startte met drie medewerkers en een jaaromzet van nog geen € 500.000.-. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een internationale onderneming met meer dan vijftig medewerkers en een jaaromzet van bijna vijftig miljoen euro. Met name door voortdurende innovatie en de tomeloze inzet van zowel onze medewerkers als internationale partners, is de rek er nog lang niet uit. Ruim driekwart van onze klanten is gevestigd in de Benelux.

Onze organisatie is flexibel en compact; ons uitgangspunt luid en duidelijk: ‘Clear and clean’. Het milieu, onze klanten en de allerbeste service vormen gezamenlijk de speerpunten. Onze betrokkenheid bij milieu, mens en maatschappij blijkt uit certificeringen als de MVO wijzer, Bedrijfscertificeringen ISO 9001, ISO 14001 en Productcertificeringen FSC en Europees Ecolabel.

De enthousiaste, vakkundige en uiterst flexibele medewerkers van MTS Euro Products zijn bijzonder servicegericht en hebben de meest moderne apparatuur tot hun beschikking. Zij zorgen ervoor dat klanten ellenlange zoektochten naar het juiste product bespaard blijven en op één adres terechtkunnen voor de meest toonaangevende hygiëneproducten. Tegen de scherpste prijs wel te verstaan.

The Clear and Clean Solution