Neem contact op

We staan u graag te woord

Sponsoring

Maatschappelijke betrokkenheid is diepgeworteld in onze bedrijfscultuur. Wij vinden dat wij als Maassluisse en Nederlandse onderneming een steentje bij kunnen en moeten dragen aan de bestrijding van maatschappelijke misstanden en de stimulering van het verenigingsleven.

Daarom steunt MTS Euro Products tal van goede doelen en sportverenigingen/evenementen waaronder:

De Voedselbank Maassluis

In 2012 vernamen wij dat de Voedselbank Maassluis kampte met tekorten, waardoor 10 gezinnen buiten de boot dreigden te vallen. Het personeel van MTS Euro Products is daarom een inzamelingsactie gestart om de 10 gezinnen 1 maand te voorzien van de benodigde boodschappen. Sindsdien ontvangt de Voedselbank Maassluis geregeld toiletpapier van MTS Euro Products. Wij schenken geen kerstpakketten meer aan onze relaties, maar in plaats daarvan steunen wij jaarlijks de Voedselbank.

Excelsior Maassluis

MTS Euro Products onderhoudt een warme band met voetbalvereniging Excelsior Maassluis. Behalve dat er meerdere van onze werknemers bij deze vereniging voetballen, dragen wij actief bij om Excelsior Maassluis financieel gezond te houden. Op dit moment is MTS Euro Products samen met de Rabobank hoofdsponsor van deze mooie club.

Stichting Aap

Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren, die het slachtoffer zijn geworden van illegale handel of worden misbruikt als toeristische attractie. Één van de dieren waar stichting AAP zich om bekommert is de berberaap Geertje, die op het vliegveld van Brussel in de handtas van een vrouwelijke smokkelaarster is aangetroffen. Samen met andere bedrijven en particulieren zamelen wij cartridges en toners in. Het geld dat deze inzamelingsactie oplevert, dekt de kosten van Geertje’s onderdak en verzorging.

Heeft u vragen over ons sponsorbeleid of wilt u meer informatie neem dan contact op met Karen Huizinga, E. karen@mts.nl.

The Clear and Clean Solution