Neem contact op

We staan u graag te woord

RuptureSeal onmisbaar bij lekkages

Heeft uw bedrijf tanks op de weg rijden of heeft u tanks in uw bedrijf staan? Dan wilt u er natuurlijk niet aan denken dat er ergens lekkage ontstaat. Lekkages zorgen niet alleen voor schade, maar kunnen in bepaalde gevallen ook gevaarlijk zijn. Met de RuptureSeal oplossing kan er snel en effectief worden gehandeld in het geval van een lekkage. Het is dé onmisbare oplossing om preventief op een locatie te plaatsen waar lekkages kunnen voorkomen, zodat noodgevallen direct het hoofd geboden kunnen worden.

Wat is RuptureSeal?

RuptureSeal is een complete lijn producten voor het stoppen en blokkeren van lekkages. Het gaat om een gepatenteerde technologie uit Canada. De innovatieve RuptureSeal is bedoeld om tanklekkages snel en eenvoudig een halt te kunnen toeroepen, waardoor noodsituaties worden gecontroleerd.

Bekijk de video over het gebruik van RuptureSeal.

Geschikt voor diverse branches

Met de komst van de RuptureSeal hoeft u niet meer aan de slag met andere noodproducten, zoals bijvoorbeeld kneedpasta. U handelt snel en effectief door dit product in het gat of de scheur te bevestigen. Dit is mogelijk bij beschadigingen tot maximaal 15 cm. De RuptureSeal hoort zeker thuis in de spill kits binnen onder meer de scheepvaart en op luchthavens, maar kan zeker een goede aanschaf zijn voor fabrieken die met buizen en tanks werken. De RuptureSeal is in diverse formaten te bestellen en kent een hoge chemische resistentie. Het product kan worden gebruikt bij lekkages van vloeistoffen met een temperatuur die ligt tussen de -50 °C en de +50 °C.

Meer informatie

MTS Euro Products is de exclusieve dealer van de RuptureSeal. Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.