Neem contact op

We staan u graag te woord

Kampioenslied Feyenoord mede mogelijk gemaakt door MTS Euro Products B.V.

Na 18 jaar is het eindelijk zover. Feyenoord is landskampioen! Op maandag 15 mei 2017 waren er meer dan 130.000 supporters aanwezig in Rotterdam om Feyenoord gehuldigd te zien worden. Waanzinnig!

Kampioenslied: Feyenoord gaat nooit verloren

Dit vraagt natuurlijk om een kampioenslied! In de uitzending van RTL Late Night heeft Brigitte Kaandorp het kampioenslied ‘Feyenoord gaat nooit verloren’ gezongen op de melodie van Het Dorp van Wim Sonneveld. Brigitte heeft het lied geschreven met inspiratie van Arjan Verhagen en haar jeugdheld John de Wolf. In samenwerking met MTS Euro Products B.V. is het kampioenslied geproduceerd.

 

Donatie Support Casper

De opbrengsten die worden verkregen vanuit het kampioenslied worden gedoneerd aan de campagne Support Casper. Support Casper is onderdeel van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Het gezicht van de campagne is Prof. dr. Casper van Eijck die al meer dan 25 jaar als specialist is verbonden aan het Erasmus MC en clubarts is van Feyenoord. Hij heeft, samen met zijn team hele concrete plannen voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden.

RTL Late Night

Over MTS Euro Products B.V.

MTS Euro Products in Maassluis importeert en levert sinds 1991 op internationale schaal een compleet assortiment aan onder andere hygiënepapier, dispensers, poetslappen, zepen, nonwovendoeken en absorptiematerialen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring zijn wij een belangrijke kennispartner voor onze (potentiële) klanten. Of het nu gaat om het absorptievermogen van papieren handdoekjes, de voor- en nadelen van verschillende dispensers, of het gebruik van nonwovenpoetsdoeken of poetslappen van textiel.