Neem contact op

We staan u graag te woord

Vanavond bij RTL Late Night: Uniek kampioenslied voor Feyenoord mede mogelijk gemaakt door MTS Euro Products B.V.

Na 18 jaar is het eindelijk zover. Feyenoord is landskampioen! Vandaag waren er meer dan 130.000 supporters aanwezig in Rotterdam om Feyenoord gehuldigd te zien worden. Waanzinnig!

Kampioenslied: Feyenoord gaat nooit verloren

Dit vraagt natuurlijk om een kampioenslied! Vanavond zingt Brigitte Kaandorp het kampioenslied ‘Feyenoord gaat nooit verloren’ op de melodie van Het Dorp van Wim Sonneveld bij RTL Late Night. Brigitte heeft het lied geschreven met inspiratie van Arjan Verhagen en haar jeugdheld John de Wolf die vanavond ook aan tafel zit bij Humberto Tan.

In samenwerking met MTS Euro Products B.V. is het kampioenslied geproduceerd. Tijdens de uitzending wordt ook bekend gemaakt aan welk goed doel de opbrengsten vanuit het kampioenslied worden gedoneerd.

 

Over MTS Euro Products B.V.

MTS Euro Products in Maassluis importeert en levert sinds 1991 op internationale schaal een compleet assortiment aan onder andere hygiënepapier, dispensers, poetslappen, zepen, nonwovendoeken en absorptiematerialen. Met ruim 25 jaar kennis en ervaring is MTS Euro Products B.V. een belangrijke kennispartner voor haar (potentiële) klanten. Of het nu gaat om het absorptievermogen van papieren handdoekjes, de voor- en nadelen van verschillende dispensers, of het gebruik van nonwovenpoetsdoeken of poetslappen van textiel.

RTL Late Night wordt elke werkdag uitgezonden op RTL 4 om 22.30 uur.