Neem contact op

We staan u graag te woord

Verbruiksberekening voor het verbruik van toilet- en handdoekpapier en zeep

MTS Euro Products is uw betrouwbare totaalleverancier voor al uw hygiëneproducten zoals handdoek- en toiletpapier, zepen, dispensers, poetsdoeken en nonwovendoeken. Regelmatig vernemen wij van onze klanten dat het lastig is om te bepalen wat het papier- of zeepverbruik is voor een bepaald project. Hierdoor komt het voor dat er op het laatste moment nog producten moeten worden besteld of dat er juist een te grote voorraad is die veel ruimte in beslag neemt. Daarnaast is het handig voor de groothandel om te weten hoeveel een eindverbruiker afneemt, zodat dit meegenomen kan worden in de begroting. Er kan dan beter worden bepaald hoeveel er in dispensers moet worden geïnvesteerd. MTS Euro Products heeft hiervoor een handige verbruiksberekening ontwikkeld.

Wij berekenen wat u nodig heeft

Het is vervelend wanneer u tekortkomt, zeker als het om toiletpapier of papieren handdoekjes gaat. Een te grote voorraad is ook niet praktisch. Het neemt niet alleen veel ruimte in beslag, maar kost ook geld.

Om een goede inschatting te kunnen maken hebben wij een verbruiksberekening gerealiseerd op basis van onze klantendata. Hierdoor zijn wij in staat om voor u te berekenen hoeveel uw bedrijf of instelling gaat verbruiken in een bepaalde periode voor diverse branche, zoals op scholen, kantoor of in de industrie. Zo kunnen wij voor u berekenen hoeveel toiletpapier, papieren handdoeken en zeep u dient in te kopen om goed uit te komen. Dit bespaart u geld en natuurlijk ook onnodige opslag van deze producten.

Als onze klant kunt u gebruik maken van deze verbruiksberekening. De verbruiksberekening wordt dan ook alleen ingezet voor onze klanten en partners en is niet openbaar beschikbaar. Zo profiteren onze klanten altijd optimaal van onze complete service.

Een maatwerk berekening voor u

Wilt u weten hoeveel u het beste kunt inkopen? Neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers voor een berekening op maat. Wij berekenen graag wat u nodig heeft, zodat u op basis van deze berekening uw inkopen kunt vaststellen.