Neem contact op

We staan u graag te woord

Zomeractie: doe mee en win een E-bike ter waarde van 1.000 euro!

Ook dit jaar heeft MTS Euro Products een leuke zomeractie. Dit keer verloten wij twee e-bikes van Giant. Wilt u kans maken op één van deze e-bikes? Doe mee en win!

Hoe werkt het?
Bij een minimale besteding van 1.500 euro op uw bestelling (per factuur, exclusief BTW), maakt u kans op één van deze gave e-bikes. Uw factuurnummer is uw lotnummer. De actie loopt van 1 juli tot en met 31 juli 2017. Begin augustus worden de winnaars per e-mail bekend gemaakt.

Heeft u meerdere bestellingen met een minimum van 1.500 euro? Hoe meer factuurnummers, des te meer lotnummers, dus meer kans!

Giant Triple X
De Giant Triple X 1 LDS is al jaren een vertrouwd gezicht in de collectie van Giant. De Giant Triple X 1 LDS heeft een stabiel maar vooral zeer licht aluminium frame. De brede banden geven het geheel de uitstraling die gewenst is. De 7 versnellingen Shimano Nexus maken ook langere afstanden prima geschikt.

De fiets heeft een stevige voor- en achterdrager. Alle spullen kunnen worden vervoerd. De verlichting werkt op batterijen. Zowel voor als achter met LED lampen. De stuurpen is verstelbaar en een rechte zithouding is gegarandeerd bij deze stadsfiets.

 

De actie is geldig voor orders ingediend vanaf 1 juli tot en met 31 juli 2017. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Prijs-, druk- en typefouten onder voorbehoud.